Despre renumita firma …NOKIA!

Acum 2 luni , ne-avand ce face ma apuc si-mi achizitionez un Veritabil model de Nokia E55 crezand ca sunt printre posesorii fericiti ai noii tehnologii! Dar, NUUUUU!

Toti cu care vorbeam imi semnalau faptul ca mereu se intrerupe si ca nu ma aud! Fiind telefon NOU, normal, cu Certif de Garantie, ma prezint plin de sperante la Sediul firmei CIRMA din Calea Mosilor (Service Autorizat NOKIA, cica), le explic ce are si ca trebuie sa faca ceva cu el;  zis si facut! In 7 zile ma cheama la ei (am uitat sa mentionez ca atunci cand mergi la ei trebuie sa-ti stergi TOATE datele din tel) caci e Gata si au schimbat Microfonul! SUPER, zic eu, si il iau!

In aceeasi zi , iar aceeasi problema, chiar am crezut ca trebuie sa vorbesc si cu alte persoane caci nu eram convins dar asa era – avea aceeasi problema! Suparat, vorbesc al NOKIA Care din Romania si care-mi recomanda sa-l duc DIN NOU la aceeasi firma caci sigur se va rezolva! OK….! (strege datele iar); Ma duc si iar il duc, ca dupa 3 zile sa ma cheme din nou ca e gata si sa-l ridic: acum ii schimbase intreaga placa de baza – CICA!

Din nou aceeasi problema si acum FOARTE SUPARAT sun iar la NOKIA Care si nimeresc….ghici cu cine: cu UNGURUL BULAN (nu stia bine romana) – cum s-ar zice! Un tip (cica ar fi fost Seful Reclamatii la NOKIA Care) ce zice ca nu are ce sa-mi faca caci daca asa Scrie Service-ul asta e pe  hartiile de la iesire , si ca nu ma poate ajuta cu nimic! Ii cer email-ul Sefului au, NU SE POATE – parca ar fi de la SRI, nu alta! Vreau sa fac o Reclamatie – cica “Va rog intrati pe Site, caci altfel nu pot sa va ajut!”,  ii spun sa-mi dea o solutie – el: “Nu stiu care, caci procedurile nu ii spun!!!” – Ce sa va spun – INCREDIBIL! Si vorba aceea: E NOKIA , nu? S-au balcanizat si astia!

Acum mi-au spus sa-l duc iar in Service sa-l mai verifice odata! Ma voi duce si a treia oara, caci nu am solutii, dar pentru mine este un lucru Clar:  SA NU MAI AUD DE NOKIA! (sterge iar datele, etc);  Din 2 luni de la Cumparare 3 sapt a stat prin Service! Si era nou….!

Sau mai bine sa tiu minte ce spuneau unii acum 20 ani: “Chiar daca un lucru e NOU trebuie sa-l mai nimeresti si BUN, nu?”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.