COMPANIA=STAT

Oare acest Stat (care e un cuvant foarte dematerializat la noi) nu cumva ar trebui sa se comporte ca o “mica” firma privata ce urmareste sa aiba profit in beneficiul Actionarilor (a se citi: “Cetatenilor”)??

Nu oare, ar trebui ca orice Societate Privata care se respecta sa obtina rezultate Financiare bune si Foarte Buna astfel incat sa putem Beneficia – noi, cetatenii – de PROSPERITATE (ooo, Doamne ce cuvant mare am folosit pentru ai nostrii Conducatori!!! 🙂 )

Dupa PUBLICAREA rezultatelor financiare din ultimele zile pe la Diverse televiziuni de catre diversi Ministrii, te iei cu mainile de cap si iti dai seama ca mergem pe Pierderi de cca 20 Ani (astea sunt date certe)!!! Si atunci te intrebi: SA MAI RAMAN IN ACEASTA SOCIETATE, SA NU MAI RAMAN….?

Candva, undeva, cineva va intreba cu Siguranta aceasta Societate, numita STAT, daca e normala si daca nu e mai indicat sa intri in FALIMENT si/sau sa deschizi alt Business, in alt Domeniu (aici e complicat putin – caci nu ai decat un singur cod CAEN: bunastarea populatiei) sau sa te lasi? Ma intreb, daca nu cumva, acea zi o vor prinde copii nostrii foarte curand si atunci sa vezi Demisii sau scandaluri!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.