Despre renumita firma …NOKIA!

Acum 2 luni , ne-avand ce face ma apuc si-mi achizitionez un Veritabil model de Nokia E55 crezand ca sunt printre posesorii fericiti ai noii tehnologii! Dar, NUUUUU!

Toti cu care vorbeam imi semnalau faptul ca mereu se intrerupe si ca nu ma aud! Fiind telefon NOU, normal, cu Certif de Garantie, ma prezint plin de sperante la Sediul firmei CIRMA din Calea Mosilor (Service Autorizat NOKIA, cica), le explic ce are si ca trebuie sa faca ceva cu el;  zis si facut! In 7 zile ma cheama la ei (am uitat sa mentionez ca atunci cand mergi la ei trebuie sa-ti stergi TOATE datele din tel) caci e Gata si au schimbat Microfonul! SUPER, zic eu, si il iau!

In aceeasi zi , iar aceeasi problema, chiar am crezut ca trebuie sa vorbesc si cu alte persoane caci nu eram convins dar asa era – avea aceeasi problema! Suparat, vorbesc al NOKIA Care din Romania si care-mi recomanda sa-l duc DIN NOU la aceeasi firma caci sigur se va rezolva! OK….! (strege datele iar); Ma duc si iar il duc, ca dupa 3 zile sa ma cheme din nou ca e gata si sa-l ridic: acum ii schimbase intreaga placa de baza – CICA!

Din nou aceeasi problema si acum FOARTE SUPARAT sun iar la NOKIA Care si nimeresc….ghici cu cine: cu UNGURUL BULAN (nu stia bine romana) – cum s-ar zice! Un tip (cica ar fi fost Seful Reclamatii la NOKIA Care) ce zice ca nu are ce sa-mi faca caci daca asa Scrie Service-ul asta e pe  hartiile de la iesire , si ca nu ma poate ajuta cu nimic! Ii cer email-ul Sefului au, NU SE POATE – parca ar fi de la SRI, nu alta! Vreau sa fac o Reclamatie – cica “Va rog intrati pe Site, caci altfel nu pot sa va ajut!”,  ii spun sa-mi dea o solutie – el: “Nu stiu care, caci procedurile nu ii spun!!!” – Ce sa va spun – INCREDIBIL! Si vorba aceea: E NOKIA , nu? S-au balcanizat si astia!

Acum mi-au spus sa-l duc iar in Service sa-l mai verifice odata! Ma voi duce si a treia oara, caci nu am solutii, dar pentru mine este un lucru Clar:  SA NU MAI AUD DE NOKIA! (sterge iar datele, etc);  Din 2 luni de la Cumparare 3 sapt a stat prin Service! Si era nou….!

Sau mai bine sa tiu minte ce spuneau unii acum 20 ani: “Chiar daca un lucru e NOU trebuie sa-l mai nimeresti si BUN, nu?”

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to Despre renumita firma …NOKIA!

  1. lear129 says:

    Ehh, ce sa fac daca nu pot abtine…mare meteahna si scrisul asta. Si era la un moment dat cand gaina facea micul trafic de frontiera si cocosul era in concediu postanatal-unul care tot spunea sa nu ne cumparam produse imediat ce apar ca altii ( a se citi cei care le produc) cica fac teste, dar perioada in care fac teste- poate de sarcina- tine de disperarea de a genera venituri- ca si perioada in care fac cercetare- si cum acum suntem intr-o perioada mirobolanta in care veniturile curg peste noi- la fel si ei fac teste…. de sarcina…. SI testele astea se pare ca le fac pana la urma dar direct pe cumparatori ca vorba ceea cel mai bun tester e tocmai clientul nu?….Asa si mai spune unul ca daca citim un pic prin Legea Protectiei Consumatorului la un numar de……defecte reclamate…intr-o perioada de timp …cica avem niste drepturi. Asta daca nu cumva suntem masochisti si ne chiar place. Altfel sa traim/ Sa-mbatranim/ Findca suntem/Si-o sa fim…..

  2. Dorin C says:

    Acesta va fi urmatorul pas , dupa vizita de maine pentru a aduna Dovezi CONCRETE caci i-am vizitat de suficiente ori pentru un singur aparat!

Leave a Reply