JOACA

In primul rand, deoarece este prima postare din acest AN, doresc celor ce citesc aceste Randuri Un An Nou plin de realizari si Impliniri pe toate Planurile si sper ca acesta va aduce numai Bucurii!

Am ales sa incep aceasta noua perioada cu o dilema ce am sesizat-o in ultima vreme, fiind si perioada propice pentru a fi alaturi de Familie si de cei Dragi – perioada Sarbatorilor de Iarna; astfel, una din intrebarile ce mi-au venit mai des prin minte a fos:

Oare, stiu parintii sau cei mari (adultii) sa se joace cu ai lor Copii cand e cazul?

Am fost in ultima perioada la diverse evenimente si am remarcat cum parintii, cand ajung la astfel de momente devin destul de stingheri in prezenta celorlalti parinti, cum incearca sa-si schimbe atitudinea fata de proprii lor copii devenind mai “duri cu ei”, mai “intoleranti” chiar si la micile pozne pe care acestia le fac regulat cand sunt acasa impreuna si nu in Societate! Sunt convins ca acestia nu realizeaza ca “pustii lor” sufera la astfel de comportament dar involuntar, ei copie de la cei mari in viitor acceasi abordare fata de urmasii lor; La astfel de evenimente, nu ne mai strambam, nu ne mai jucam cu ei nu mai simtim acea comportare copilareasca ce trebuie abordata in preajma lor! O fi bine…? Eu cred ca nu!

Fiecare dintre noi avem , cu siguranta, ceva copilaresc in noi si , de ce nu, ar trebui mereu cand avem ocazia sa scoatem la iveala acest lucru fara nici o rusine! Pentru ca astia suntem…nu?

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.