Despre PREA-MARIRE in Functie!

Nu vi s-a intamplat vreodata ca la companiile la care ati lucrat sa aveti in Echipe si acele personaje ce isi doresc cu orice pret PREA-MARIREA in Functie si cumul de LAURI?

Nu vi s-a intamplat sa fiti atacati Direct sau Indirect pentru a fi trimisi cu fata la Perete, iar ca o stea frumoasa sa apara Personajul cu pricina, sa incerce sa dovedeasca cata incompetenta exista in Sectorul D-voastra de activitate?

Nu vi s-a intamplat sa intalniti persoane frustate si care sa va ia tinta clara pentru a incerca sa-si croiasca drum pe culme?

Sunt convins ca la multi dintre voi ati auzit despre EL, acest personaj ce incerc sa-l descriu: PUP-IN-CURISTUL vesnic! Acest personaj aplica arta psihologiei inverse – in termeni de business: “arata mizeria din curtea altuia caci poate vei fi promovat!” – nu cunoaste nimic insa are un spirit critic foarte dezvoltat;

Din pacate, acest tip de personaj, mai ales in aceasta perioada, are sanse mari de prea-marire si posibilitatea de a face un pas inainte devine din ce in ce mai mare! Probabil, managementul companiilor ar trebui sa nu permita un astfel de comportament, mai ales in astfel de perioade, cand, sansele sa pierzi ceea ce ai acumulat cu greu inainte de criza devin foarte mari!

RECOMANDARE:  Cand intalniti astfel de personaj, tratati-l cu ceea ce i-a dat frustarea! Cred ca e antidotul cel mai corect si eficace!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.