Sarbatorile la noi!

Trebuie sa recunosc ca aceste Sarbatori au fost printe cele mai asteptate de catre mine! Chiar mi-am dorit sa fiu alaturi de Familie, mai ales ca ultima parte a Anului ce se apropie rapid de final, nu a fost cea mai linistita! In alti Ani, asteptam sa vina Sarbatorile sa plecam undeva, cat mai departe de Bucuresti – acum, voiam sa stau acasa, sa fiu alaturi de cei Dragi, sa fim impreuna, sa ne odihnim, sa radem, sa glumim, sa ne relaxam – nu mai vreau sa plec niciunde!
Incep sa cred ca cel mai bine este sa nu te misti cu “grupele de turisti” , mai ales de Sarbatori – ca in fiecare An, parca si auzi: drum blocat la …., trafic infernal pe DN1, aglomeratie in vami, etc…; poate ar fi mai bine sa ne mai schimbam si noi tipicul de a merge in Concedii/Vacante cand merg toti, nu?
Orasul, acea multime aflata zilnic intr-un haos aparent, incremenise astazi – strazile erau goale dar parcarile la Mall-uri – pline!!! Toti, fugisera acolo, sa scape de imbelsugatele mese de Craciun si sa gaseasca ceva Fast Food-uri cu mancaruri “mai usoare”! INCREDIBIL! Si totusi, ne indreptam cu usurinta catre modelul “american” de consumerism modern si de indepartare a Traditiilor! Suntem un popor adaptabil, nu?

Eu, va urez in continuare, in mod Traditional: Craciun Fericit si Un An Nou cu Sanatate si Fericire!

Multumesc celor ce au citit din cand in cand aceasta pagina!

Pana atunci:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.