1Mai si saptamana de dupa !

Toata lumea a INCERCAT sa se distreze pe unde a putut si ca in orice alt week-end, “explozia de Drumeti” ce s-ar fi intors Duminica seara deja era un Subiect gras pentru Mass-Media noastra inca de pe 30 Aprilie – dar n-a fost sa fie!

Intoarcerile de la Mare sau de la Munte au fost destul de lejere (chiar eu insumi am venit Duminica la  Pranz crezand ca nu voi mai putea intra in Bucuresti) dar Supriza: totul a decurs ca intr-o oarecare zi a saptamanii de lucru! Nu stiu unde erau acele BLOCAJE NENOROCITE in traficul de la intrare caci …poate doar Intuitia noastra alimentata cu o saptamana inainte si probabil inca 2-3 dupa…totul era calm si limpede!

Trecand la partea de activitati Economice, incercand sa atac problema unei noi saptamani de la la ora 7.45 dimineata am realizat ca INCA SUNT in Week-end (datorita Linistii surde din Birouri si la toate tipurile de Telefoane) si am sperat ca Seara de Luni va aduce revenirea la activitati! Dar, NU…U, nimic nu e schimbat! Oare sa nu fi venit toti din acest 1 MAI prelungit??? Oare chiar au plecat mai mult de 50% din populatia Tarii in alte directii decat acolo unde le este si Domicilu sau Locul de Munca?

Sper sa incepem totusi activitatea, candva! Nu ca nu mi-ar place sa dorm, dar sa mai producem ceva bani, OAMENI BUNI, NU?

Tags:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.