TEAM-WORKING !

In ultima vreme am participat la diverse Evenimente in care cuvintele de Ordine au fost TeamWorking, Communication, etc – cuvinte grele din lumea Business-ului!

Astfel, analizand mai cu atenti participantii la aceste evenimente, sesizezi fara sa vrei, cum fiecare, din priviri cauta o sustinere sau mai bine spus un participant caruia sa-i impartaseasca “problemele” care ii ies in fata in viata de zi cu zi si din care sa scoata un minim de Profit! Oare, chiar toti fugim dupa un minim de PROFIT in aceasta foame de bani!!!

Nu cumva acest cuvant TEAM-WORKING trebuia sa fie activitatea unei Echipe intregi la Obtinerea unui Profit ce ar urma sa fie impartit? Nu cumva este doar o expresie ce acopera voit dorinta de “squize” a intregii Echipe pentru un Scop anume, individualist!!!! Oare nu re-intram, dupa aceasta criza, intr-o noua era de re-asezare a valorilor de Echipa si ne indreptam catre entitati din ce in ce mai mici cu Profitabilitati din ce in ce mai mari?

Tags: , ,

One Response to “TEAM-WORKING !”

  1. corina says:

    Foarte adevarata si foarte logica opinia ta despre team-workingul aplicat in aceste zile. Dar nu de aceea am intervenit, ca sa spun daca ea este adevarata sau nu. Am dorit sa precizez ca oricum, in tot ceea ce face, omul are ca si termen de referinta ceea ce traieste si ceea ce se intampla. De aceea nowadays team-work inseamna mai degraba un grup deloc omogen care gandeste individual spre un scop unic. Iar acest lucru chiar nu e productiv.
    cheers!

  2. Derekp says:

    I think i’ve seen this somewhere before…but it’s not bad at all

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.