Vara…Turcismelor!

La inceputul fiecarei veri, in diversele discutii auzi cum toata lumea va pleca in Turcia sau Grecia (pe langa alte destinatii mai putin uzitate); in aceasta vara am decis ca e momentul sa experimentez si eu acest tip de vacanta si m-am indreptat plin de speranta catre minunata .. TURCIA!

Ori asteptarile mele erau prea ridicate, ori am prins un inceput de sezon (stiu ca la ei incepe sezonul din MAI), ori auzind atatea laude despre aceste meleaguri ma gandeam ca va fi destinatia perfecta; pe langa conditiile de Cazare, Mancarea si Bauturile fac parte din acel vestit ALL INCLUSIVE (care am aflat ca are cca 7 mici puisori inventati tot de catre turci gen ULTRA, EXTRA, PLUS, SPECIAL, ULTRA ALL, etc) care drept sa fiu mi-a dat senzatia de HANDICAP AL OSPITALITATII! Am avut si neinspirata idee de a calatori prin vestul Turciei  cu masina si am “vizitat” pe langa locurile de Pelerinaj destinate NUMAI Turistilor si acele mici Catunuri ce supravietuiesc in mijlocul unui spatiu arid (si la propriu si la figurat) si am realizat ca nu este ceva foarte spectaculos !

Astfel, probabil aceasta a fost ultima data cand am ales aceasta destinatie ca Vacanta si va invit sa faceti o calatorie acolo (macar o data in viata) si sa judecati singuri daca acel taram este unul de VIS sau un AMALGAM CIUDAT de Culturi! Descoperirea unei noi culturi m-a bucurat dar alegerea ei ca Destinatie de Vacanta….!

One Response to “Vara…Turcismelor!”

  1. Adrian says:

    Nu pot sa spun citind aceste mirobolante randuri decat ca experienta e data chiar si de lucrurile neplacute, sau mai mult de acelea astfel facem diferenta intre cei trecuti prin viata si cei care abia s-au nascut. In rest exista ca in orice loc lucruri frumoase care asteapta sa fie descoperite si asupra carora din necunoastere sau din neatingerea lor individuala nu ne putem pronunta categoric, altfel oare ar mai exista diamante- nu de alta dar forma lor bruta nu atrage pe nimeni….

    Cu emotie nu numai printre randuri….

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.