STATUL si Vacutele de Muls!

Chiar astazi am citit cum ai nostrii “DRAGI” mari politicieni si-au dat seama cum sa mai scoata ceva de la “Vacutele” (a se citi Companiile Private) sale din Ograda si s-au gandit ca cel mai bine (si usor) este sa mareasca Impozitul pe Profit caci acel 16% nu este deloc SUFICIENT pentru acoperirea nevoilor “LUXOASE” de a tine atatia Bugetari in Aparatul Administrativ ajuns ca Porcusorul de Craciun (doar ca acum suntem in IUNIE :))! Pe langa faptul ca nu sunt in stare sa colecteze ceea ce ar trebui mai si tin zeci de mii de Functionari ingretosati de Job-uri, dar linistiti !

Si uite asa, acei mandrii politicieni de Stanga – ai nostrii mari Socialisti – au realizat ca daca Vacutele mai au INCA Lapte sa-l colecteze si mai rapid caci si asa nu e bine sa se strice pana il aduna! Dar “Vacarul” nu iese cu ele la pascut (nu-si indeplineste Obligatiile ce le are Contractual sau Legal fata deĀ  Companii in timp – vezi platile de ramburs TVA, etc)

Astfel, incapacitatea unor personaje inculte dpdv al minimelor cunostinte Economice, sau absenti total din zona economiei de Piata vor faceĀ  sa intram pe fagasul invers al trendului tarilor din Regiune care CHIAR au luat ceva masuri referitoare la Criza! (noi avem DOAR “PRIMA CASA”); Nu cumva ai nostrii dragi CAPI sunt pe invers mereu? Nu cumva nu ne dezicem de Dragul nostru personaj din Bancuri – D-ul BULA??? Macar el avea UMOR ….!

Astazi a aparut Topul Companiilor pentru 2009 ! Nu cred ca e corect si nici Fair-Play sa apara acolo si firme ale Statului caci ele in Realitate isi fac “muzica dupa cum vor sa danseze”!

Si uite asa, “Vacutele” vor trebui sa-si mai ajusteze INCA ODATA Bugetele si Forecast-urile de Business, caci e posibil ca in curand sa “PASCA” otrava injectata de catre VACAR!

Spor la treaba si asteptam vesti noi de la Vacar!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.