Archive for August, 2009

Dezamagire la nivel inalt!

Thursday, August 27th, 2009

Dupa ce am vazut aseara, vorba unui blogger celebru: AM VAZUT DOUA MONSTRUOZITATI: CASA POPORULUI si MADONNA! Poate ca am fost acolo cu asteptari prea mari, dar mi s-a parut un Fiasco! De departe, pana astazi, in Romania Concertul lui Rolling Stones a fost cel mai impunator si cel mai de Succes! Aseara, am vazut o Scena impunatoare cu lumini spectaculoase, trupa de Dansatori cu o Scenografie foarte frumoasa, o Madonna ce arata foarte bine (poate putin prea culturista), o voce slaba si melodii alese foarte slabe! Multimea (si nu erau putini!!) nu a fost miscata deloc, chiar plictisita si cu Praful in Nari!

Astfel, poate ca cel mai bine si mai de succes Concerte ar fi COLD PLAY, U2 sau Robert WILLIAMS! Pana atunci, hai la Munca si la facut bani!

Concert MADONNA

Wednesday, August 26th, 2009

Nu cred ca popularitatea muzicii cantata de catre ea ma incita sa ma pregatesc sufleteste de acest SHOW, ci vreau sa vad ce inseamna punerea in scena de catre un Profesionist a unui specatcol de asemenea dimensiuni; probabil, acesta este cel mai mare Concert din  ROMANIA de pana acum! Datele statistice ce ne sunt furnizate de catre TV-uri , Pressa si Media sunt impresionante si de departe la cele mai mari valori! Sa speram ca va fi si nivelul Showului la aceleasi asteptari! Va spun dupa…..! Regele a MURIT, traiasca REGELE!

Romaniacs Europe Tour 2009 – Moto

Monday, August 10th, 2009

Astazi e prima zi de cand am revenit dintr-un Circuit Moto de vis: Romania – Ungaria – Austria – Elvetia – Italia – Croatia – Serbia, traseu de 4644 km , in 9 zile, 8 Motoare – 9 persoane ! A fost ceva frumos, foarte obositor dar care nu putea fi comprimat mai mult de atat tinand cont de Lungimea traseului, locurile ce trebuiau vizitate, evitarea autostrazilor, precum si faptul ca eram pe Motoare ! A FOST DE VIS!

Poze despre aceasta Aventura pot fi gasite si la: http://picasaweb.google.com/cotrdor/TurulEuropeiMoto2009#

Cand revii in tara, din pacate, relizezi cat am ramas noi romanii in urma si cate s-ar mai putea face macar sa-i ajungem din urma pe ceilalti!

Pacat ca avem o tara frumoasa si ne batem joc de ea cu Mandrie si Prostie!