Archive for April, 2011

Si de … Sarbatorile Pascale!

Friday, April 22nd, 2011

Nu sunt nascut in Bucuresti ci doar adoptat de acest Oras! De unii este hulit, dar sincer sa fiu, mie imi place! M-a adoptat, m-a invatat cum sa circul, m-a lasat sa-i cunosc cotloanele ascunse privirilor turistilor si totusi – mai am multe sa descopar la el!
Ceea ce ma incanta este ca Sarbatorile Pascale il fac sa arate ca un “schilod” fara energie! Pentru unii bucuresteni, aceasta perioada este singura in care Bucurestiul arata ca un oras linistit si calm – in care, mai mult de jumatate din populatia lui este plecata – unde altundeva decat in Provincie la rude, nu-i asa? Ca doar Sarbatorile Pascale sunt sarbatorile in care familiile se reunesc! Cum mai mult de jumatate din Populatia Bucurestiului este nascuta in alte locuri decat Bucuresti si/sau Judetul Ilfov este normal sa arate ca un oras pustiu!


Craciunul nu e Sarbatoarea care sa-l faca sa respire (ba dimpotriva) deci, Pastele este momentul optim pentru cei ce raman in Bucuresti sa se bucure de frumusetea lui: parc, spectacole, teatru, plimbari si serate in Bucurestiul vechi!
Probabil (fara a pomeni de o reclama celebra) este cel mai frumos Oras din lume – DOAR ACUM, de PASTE!
Va doresc Sarbatori Pascale fericite si linistite, alaturi de cei Dragi!