Archive for January, 2014

Masini cu “dubla cetatenie”

Tuesday, January 14th, 2014

Vazuta astazi in SOFIA! Cu ele se poate livra fara probleme in ambele tari!

20140114-152921.jpg

Asemanari si Deosebiri II

Thursday, January 9th, 2014

Sa nu spuneti ca doar eu, de aici , am ceva de comentat! Vedeti ce spun economisti din tara referitor la starea economica la nivelul mediu – al simplului “gospodar” comparativ pentru ambele tari! Vezi aici la “Logica Economica” – www.logec.ro

Prietenii la inceput de An!

Wednesday, January 8th, 2014

Si prietenii miros Aliantele posibile la inceputul Anului! Sa vedem daca au dreptate pana la finalul perioadei!

My Dogs

My Dogs

Si din nou …. din Romania

Wednesday, January 8th, 2014

In primul rand, doresc sa urez tuturor cititorilor acestui Blog un An Nou plin de impliniri si realizari. Va multumesc celor ce cititi aceste povestioare!:)

Dupa cum am mentionat si intr-o postare anterioara, am citit despre noul Proiect al unor Administratii Locale de implementare a Parcarii cu Plata prin SMS. Articolul complet aici. Un lucru de altfel laudabil chiar daca vine cu intarziere mare fata de tara vecina, Bulgaria, unde exista acest sistem de multi ani iar rezultatul vizibil este ca la orice ora in Centrul SOFIEI gasesti fara probleme Locuri de Parcare. Daca acest Proiectel s-ar implementa si in “marele” BUCURESTI cu siguranta s-ar reduce numarul “paznicilor de Zi/Noapte” ai Parcarilor publice si ar fi si suficiente locuri de Parcare. Ma bucur macar ca incercam sa copiem (doar ne pricepem la plagiat, nu!) de la altii si lucrurile bune caci doar nu le vom inventa noi pe toate!!!