Archive for November, 2008

A new Day in Bucharest Traffic !

Thursday, November 27th, 2008

Sunt convins ca toti Blogger-ii au scris despre acest Subiect, dar………..nu toti au gasit O ZI, in timpul pregatirilor pentru 1 DEC (Armata, Defilari, Repetitii, Circulatie Inchisa) si SURPRIZA……..sa te mai loveasca si unul cu masina in Lujerului si sa nu te MAI ENERVEZI! Toate acestea 3 lucruri cred ca ma ridica in varful piramidei Clasei ce srie despre Traficul *dragut* din Bucuresti!

Nici nu vreau sa ma gandesc ca vine 01.DEC, Votarea clasei Politice – cine merge? – si Minivacanta de 01.DEC??? Iar apoi………………Sarbatorile – VA DATI SEAMA cum va fi traficul?????????

Cred ca voi face cumparaturile in alt Oras (PLOIESTI sau BUZAU) caci voi iesi cu siguranta mai rapid! Dar, sa nu ne lasam purtati de val…………..si maine e o ZI…………………….si e VINERI – poate va fi PUTIN mai liber! Va spun maine! Sau……..mai bine plec si eu din Bucuresti!

O zi la ALLIANZ ARENA – Munchen

Wednesday, November 26th, 2008

Acesta……..este primul meu mesaj catre o lume NOUA (desigur pentru mine) care sper sa ma ajute sa tin acest BLOG cat mai mult in viata!

Tot ce va voi povesti de acum inainte (pana plec din companie), tine de viata unui…..alt ROMAN…..intr-o Companie Multinationala si viata de zi cu zi! Cu siguranta, mai sunt sute de bloguri (sau mii) despre experiente profesionale dar acesta se doreste a descrie imaginea…..vazuta din interior in referinta cu lumea rela!

Aseara, prin intermediul COMPANIEI la care lucrez, si prin bunavointa Sefilor, am avut ocazia, sa particip, pentru prima data, la o minunatie, un SPECATCOL (lasand deoparte jocul facut de cei de pe teren), la ALLIANZ ARENA – o bijuterie tehnica a timpurilor noastre;

Va spun ca, doar sa petreci cateva momente in acel loc, sa vezi spectacolul imens si cum trebuie sa iei parte (chiar daca esti un tip mai retras) sunt momente si clipe Unice; am fost cu cativa colegi, la LOJA 82 de pe ARENA, loja ce apartine Companiei noastre si ne-am simtit ca NOBILII – Chelner personal, mancare, bautura pe saturate – A FOST UN VIS!

Pacat ca acum 3 ore cand am aterizat, in Bucurestiul nostru Drag, ploua, am mai platit 40 EUR Parcarea la minunatul Aeroport OTOPENI (niste nerusinati – nici afara nu sunt asemenea preturi adica 1.2 EUR/h) – mi-am revenit la viata REALA! M-AM TREZIT! CE GERMANIA, CE AUSTRIA? WELCOME IN BUCHAREST….scria pe un Banner la intrarea in Parcare si m-am ales rapid cu o Chitanta !

ASA CA BINE CA SUNTEM ROMANI!