Archive for November 26th, 2009

LINDE Presentation! CLEAN ENERGY!

Thursday, November 26th, 2009

Si m-am gandit ca daca tot avem 1 An de Blogging sa prezint (pentru prima data) si Compania la care lucrez cu mandrie!

LINDE GROUP Presentation

Primul 1 An de viata!

Thursday, November 26th, 2009

Deci, LA MULTI ANI – www.dorincotruta.ro/blog

Nu puteam sa las sa treaca aceasta zi fara a mentiona ca astazi se implineste 1 (unu) an de cand am dezvoltat aceasta Pagina! Astfel, dupa cum am declarat si la inceputuri, INCA, nu doresc sa concurez cu Bloggerii consacrati si sa fiu o potentiala pagina de Target pentru Ad Agents sau diversi Promotori in publicitatea Online, ci doresc sa-mi expun parerile sincer despre subiecte ce mi se par interesante din TOATE domeniile si nu fixat pe un anume Segment sau pe o nisa! Poate cu timpul ma voi specializa si voi incerca ceva nou si unic, dar pana atunci mai este mult!

Ce am facut in acest AN:

1. Am incercat sa urmaresc anumiti Bloggeri sa incerc sa-mi fac o ideea despre ce inseamna nararea unor povesti sau situatii – unele fabule altele realiste!!

2. Am incercat sa scriu mai des – de la 1 Post/luna am ajuns la 3-4! Stiu ca e foarte putin si ca trebuie scris mereu!(toti te sfatuiesc SCRIE< SCRIE< SCRIE, chiar daca sunt prostii dar trebuie sa scrii!) Sunt inca la faza de Teste, si nu vreau sa scriu doar de Dragul de a Scrie!

3. Am incercat sa imbunatatesc imaginea si continutul Blogg-ului!

Si daca mai aveti idei sau sugestii (si bune si rele) le accept cu placere!